HastaRehberi.Com=>Türkiye'nin İlk Sağlık SitesiБръчките се изпарява! Op.Dr.Mustafa Mete око и на лицето козметични специална хирургия

reklam alanı

blefaroplastyka-op.dr.mustafa-metedrmustafalogo1Хирургия е известен като меката Plex ще бъдат щастливи тези, които искат операция на скалпел. С въздух работи с новата система; дупките, ще цъфтят почти безболезнени …

“Soft хирургия” се признава Plex; Всичко настрана скалпела да се плашим от операции и бръчките около очите вероятно отговаря на тези, които искат да се отърват от. Пластична хирургия Специалист проф Д-р
Giorgio FIPPI разработен от тази система; С различен механизъм на действие в сравнение с лазерната и IPL, ако фразата се опитва да се излъчи на мястото!
устройство; въздуха в електрическата активност на повърхността на кожата да се прилага за околната среда (т.е., йонизиран газ) се превръща в плазма енергия. Тази енергия е проблематично buharlaştırıy външната повърхност на кожата и тя е започнала процеса на формиране на нова тъкан.
Състоянието на плазмата енергия на материята е описан като 4 Plex; проблем ориентирана работа, различна от космените фоликули на проблема на кожата, капиляри, не влияят на мазнини и нервната тъкан. Той не оставя петна и следи. 8 години тази система в Европа, която използва само 1300 лекари в Италия.
Plasma енергия Plex; операцията на клепачите, зоната около очите подмладяване, “елиминиране на пухкав жълто петно ​​в т.нар клепач Xanthelasmas”, подкрепи лечението на активни акне и белези от акне, I и унищожаването на брадавици, заздравяващи и аварии белези, отстраняване на петна, използване на горните бръчки за устни за отстраняване.
Потребителите Plexer са между известният гръцки модел Chrysanthi съвременен, Италианската-роден актриса и певица Карла Бруни, италианската актриса Violante Пласидо, френската актриса Марион Котийар, като имена на места alıyor.plex известният португалски футболист Луиш Фиго; младежта ваксина (LAL System), Bioexpand и Regenyal стигнахме до Турция, за да се отговори на Naturamed сигурни.
Често задавани въпроси?
лицето и очите хирург отговори op.dr.mustaf Met
Как 1 Plex приложение?
Областта на приложение се почиства с антисептичен течност.
Местна упойка крем се прилага, на 20 мин. Очаква се, и се прилага процеса.
2 Колко време отнема на заявлението?
След локална анестезия съгласно размерите да бъдат третирани отнема от 5 до 30 минути.
3 Има ли болка-болка?
усещане на болка-болка не се случи по време на тренировка. След приложението е да се чувствате лек спазъм. Но това чувство със сигурност не е досадно и напълно да премине в рамките на 1 до 2 дни.
4 Какво трябва да се направи, след като заявлението?
След нанасяне, фондация или слънцезащитен фактор, особено в течността в засегнатия участък
BB трябва да се прилага под формата на кремаво слой.
След всяко промиване се повтаря.
5 Лечебна Как така?
Изпълнение на слънцезащитния фактор и предпазва от UV течен фон дьо тен, както и помага за премахване на тънка кора, която може да бъде в зоната по време на почистване.
5 до 7 дни се възстановяват напълно.
6 Какви са предимствата?
Приложението е лесно и кратки, дупките …
То не изисква дресинг
Това не пречи на ежедневния живот.
7 Цена?
Ценообразуване варира в зависимост от размера или ширината на областта, за да се лекува. Хирургично лечение е много по-разумен в сравнение с много хора.
Plex ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Горния клепач третиране на бръчки,
Лечение на бръчки около очите,
Лечението на пачи крак,
Лечението на горните линии на устните,
третиране на бръчки по лицето,
лечение на акне,
Акнето лечение на белези
Плюшено кожни лезии,
Слънчевите петна лечение,
Лечение на старчески петна,
лечение I,
лечение брадавици,
Рана или хирургически разрез лечение на белези,
лечение Fat отлагане,
Лечение на старчески петна,
лечение петното, горна устна третиране на петна,
Деколтето петна лечение,
Премахване на татуировки на всеки цвят,
Коремните пукнатини.

reklam alanı
Etiketler: , , , , , , , , ,

Yorum Yaz

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Video Galeri