лазерна операция на очите ексимерен лазер астигматизъм , далекогледство Д-р Мустафа Мете

  1. Anasayfa
  2. Cilt Hastalıkları
  3. лазерна операция на очите ексимерен лазер астигматизъм , далекогледство Д-р Мустафа Мете
лазерна операция на очите ексимерен лазер астигматизъм , далекогледство Д-р Мустафа Мете

лазерна операция на очите ексимерен лазер астигматизъм , далекогледство Д-р Мустафа Мете
лазерна операция на очите ексимерен лазер астигматизъм , далекогледство Д-р Мустафа Мете
лазерна операция на очите
ексимерен лазер
астигматизъм , далекогледство
Д-р Мустафа МетеОперацията на клепачите (технически известен като блефаропластика хирургия) е повече мазнини в долната и горната част на клепачите, около очите е затягане на процеса на този раздел е да се подкрепят премахването на мускулната тъкан и кожната тъкан. Тази хирургична практика с увиснала горните и долните клепачи, повече торбички за събиране на проучвания, дължащи се на мазнини, бръчки около очите, уморени от коригиране на хората на възраст външен вид се предоставя, за да се постигне по-младежки и енергичен вид.

Естетична хирургия на клепачите обикновено е необходимо след навършване на 35-хирургични процедури, хирургични рискове са по-малко, резултатите са поразителни естетични приложения хирургия. Физическо и психическо здраве може да се прилага за всеки отделен човек. проблеми на щитовидната жлеза, които са слъзните жлези с сухота в окото, което е проблем, диабет, увеличава риска от усложнения при пациенти с високо кръвно налягане и сериозна болест на сърцето.
Хирургически планиране преди операцията е важно. Поради това, Вашият лекар трябва да ви кажа за хирургична техника и информация, която трябва да се направи операцията и не трябва да се дава на вас. Употребата на наркотици, тютюнопушене, алкохол, ефектите от операцията, някои витамини трябва да ви кажа. Проверката трябва да бъде изслушан от функцията лекар окото на окото, за да се направи предоперативно изследване се иска.Хирургични процедури може да се извършва под обща или локална анестезия. Хирургия на горния клепач мачка линия за намаляване на горните клепачи, долни клепачи са изработени от 2-3 мм от долния десен ъгъл на миглите или клепача просто по-долу. Това може да стане с помощта на конвенционално скалпел или лазерно изрязани. Физическото състояние на пациента в региона и разглеждане на констатациите след операциятапациентът е изпратен вкъщи още същия ден или на следващия ден.

Първите два дни след операция на двете клепачите и около бутилката. Това намаляване на подуване на очите, за да се прилага лед на първия ден след операцията. Въпреки това, антибиотици и намаляване на подуване, болка лекарства са дадени. Пациентите също предпазват окото със защита срещу сухота в очите с очни капки и антибиотик крем за очи са осигурени.

Пациентите след изписването се препоръчва, особено през първите два дни от дома си почивка. Пациент 3 дни и 5 дни, за да дойдат, за да поеме контрола на шева се препоръчва. Пациентите 7. масаж се дава от първия ден. След това пациентите са били наричани преди месечни проверки на всеки два месеца.
Kas в квоти:

Kas ниска с деформация, която се проявява с напредване на възрастта.Ендоскопска процедура Операцията, наречена заявление скалпа от падащото коригирана с 1-2 см разрез. Този метод на мускулите и отвори малък разрез в кожата на главата виси в горното е процес на тъканите с помощта на тънка камера и хирургически инструменти. Конвенционалният метод има друго алтернативно изпълнение. Тук с 3-4 см разрез е създаден в мускулите на скалпа се определя чрез привеждане на желаното място.

Натрупването на този обмен на информация естетична и пластична хирургия Center са били прочетени, Американската асоциация по пластична хирургия е изготвен с публикуването на статията на интерес и беше bleforoplas и повдигане на веждите.
Източник: Естетична Промяна


opr.dr.mustaf Мете

Роден съм през 1976 г. в Естели. Кадъкьой Анадолската гимназия през 1994 г. средното ми образование "в моя медицинско училище през 2002 г., Улудаг университет по медицина" е приет с. През 2002 г., на медицински специалности (ТУ) изпит, за да печелят с Турция степен, Истанбул Бейоглу Eye Research Hospital "във Prof.Dr.Ömer Фарук Йълмаз и Prof.Dr.Ziya Kapraun моята специализация като assistant've лекар, който специализира в tamamladım.2008 същата година Kiziltepe аз правя задължителна служба в държавни болници. различни частни болници и специализирани позиции çalıştım.hal главният oculoplasty, страбизъм, рефрактивна хирургия, преден сегмент (катаракта-кератопластика) операцията, аз продължавам да работя в областта на преден план. Предлагането на Турция първото безплатно здравеопазване през 1998 г., а първият здравен сайт основах hastarehberi.co ф.
В областта на здравния туризъм през 2002 г. като група за първи път в Турция за ексимерен лазер операция на очите съм направил за страната ни, за да донесе пациенти от Европа. Acufocus работи с близко виждане на метода се прилага за първи път в света и поставен имплант вътреочното налягане в окото, и аз го донесе на страната ни, за да се гарантира изпълнението на импланта с американците за първи път в света.

Стотици хиляди неплатени здравни въпроси и немски My cevaplandırdım.ingiliz I vardır.evliy чужд езиклазерна операция на очите
ексимерен лазер
астигматизъм , далекогледство
Д-р Мустафа Мете
Author Avatar

About Author

1976 Estel doğumluyum. 1994 yılında orta öğretimimi Kadıköy Anadolu Lisesi’ nde,Tıp eğitimimi 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamladım. 2002 yılında Tıpta Uzmanlık(TUS) sınavını Türkiye derecesi ile kazanıp ,İstanbul Beyoğlu Göz Araştırma Hastanesi’ nde Prof.Dr.Ömer Faruk YILMAZ ve Prof.Dr.Ziya Kapran’ın asistanı olarak ihtisasımı tamamladım.2008 yılında uzman doktor oldum, aynı yıl Kızıltepe Devlet Hastanesinde mecburi hizmeti yaptım. çeşitli özel hastanelerde uzman doktor ve başhekim pozisyonlarında çalıştım.Halen okuloplasti,şaşılık, refraktif cerrahi , ön segment (katarakt-keratoplasti) alanlarında cerrahi önplanda çalışmaları sürdürüyorum. 1998 yılında Türkiyenin ilk ücretsiz sağlık hizmeti sunan vede ilk sağlık sitesi olan hastarehberi.com u kurdum . 2002 senesinde sağlık turizmi alanında Türkiyede ilk defa grup halinde excimer lazerle göz ameliyatları için avrupadan hastaların getirilmesini ülkemize kazandırdım . Dünyada ilk defa uygulanan acufocus yöntemiyle yakın görme ameliyatlarının ve göz içine implantla yerleştirilen göz tansiyonu implantlarını ülkemize kazandırdım ve dünyada ilk defa Amerikalılarla birlikte uygulanmasını sağladım. Yuzbinlerce sağlık sorusunu karşılıksız cevaplandırdım.İngilizce ve Almanca yabancı dillerim vardır.Evliyim.

Add Comments