Трансплантация на коса в Турция

  1. Anasayfa
  2. Cilt Hastalıkları
  3. Трансплантация на коса в Турция
Трансплантация на коса в Турция

Трансплантация на коса в Турция
Трансплантация на коса в ТурцияТРАНСПЛАНТАЦИЯТА НА КОСА FUE ТЕХНИКА


ЗАСЯВАНЕТО МЕТОДИ И НАЙ-НОВИТЕ ТРАНСПЛАНТАЦИИ TECHNOLOGY ГОРИВО СЕ ЗА КОСАТА


метод в космените фоликули по плешиви области със специална избит в отделните микро-мотори под местна упойка FUE (фоликуларна Unit Extraction), се поставя за това, на ъгъла и посоката на природен Прераждане косата. 

Днес, трансплантация на коса е по-голямата част от операциите се извършват с метод FUE.Решението да се даде на пациентите по-удобно и изглежда да предпочитат тази техника, защото тя не е хирургична процедура,

метод FUE на коса се трансплантира в района на оплешивяване, взети поотделно. нарязани космените фоликули в областта на донора, преди процеса на извличане е съкратен до 1 мм.Стигне до корените на косата трансплантация вцепенена с местна упойка и областта, която ще се проведе. край Micro-мотор, на ъгъла на изхода го прави начин по-близо до центъра на косъма потънал в кожата, за да се изготви подходяща. фоликула на косъма и около него с микроскопичен тъкан се нарязва в цилиндрична форма. микро форцепс и извади внимателно с фоликуларен единица идва насипно напускане на базата. С тази автоматизирана система, която минимизира увреждане на присадката в експлоатация съкратено времето за работа, се е увеличил броят на присадки за единица време. Фоликуларен единици са поставени в много по-малка дупка, открита в района на оплешивяване, след като беше събрана по този начин. Всяка фоликуларен единица съдържа средно 2 3 фоликули.

За цените на нашите пациенти в предварително проучване на реалното номера присадени изненада от просто докладва точния брой избягва срещи с бюджета, ние даваме наистина се нуждаят от тяхната естествена коса, с които присадката на нашите пациенти, ние предлагаме да намерите, ако сметнат за необходимо Преди да отплава плантация прави нашите пациенти на интервюто или чрез предоставяне на 1-1 среща да отговори на въпроси, които могат да останат в съзнанието ви.


 

FUE характеристики на метода са, както следва:  • Премахване на тъканите в областта, където присадките са само работни един-на-един за стволови клетки.

  • Нарежете косата в региона и няма да шие. 06.07 мм в зоната, където са корените на леки ожулвания и охлузвания възникнат, че се затваря в рамките на няколко дни и се лекува, без да остави следа.

  • Тази техника се използва както за вежди присадки за коса, взети от задната част на трансфер, мустаци, брада използва също и при прехвърлянето.

  • Средната сайтът на донор в състояние на сесията и в зависимост от броя на корените може да се посаждат присадки 4000 до 6000.

  • Всяка коса присадка има между 1 и 3. 1 присадки за коса, средният 2 - 2,5 косата е приемливо.

  • Броят на фоликулите на квадратен сантиметър се получава и в зависимост от отвора 50 до 60 космения фоликул е възможно хляб.

  • В допълнение, по-малко следоперативна болка в дните и времето за кратко възстановяване в една от причините за избор на този метод.


Косата често се разля в края на първия месец, на косата 2 - 3 месеца, за да отидат и след това започват да растат.

Косата расте до 6 месеца, за да попълните. Но най-красивата си форма след приключване на процеса на адаптация на трансплантирания коса 1 - получава в рамките на 1,5 години. Косата се пролива за загубата да бъде в района кодиран. Косата е собствените си интереси на лицето в един и същи цвят и характер.
трансплантация на коса в размер на коса, която бе взел форма и посока на трансплантирания коса толкова важно, естествеността на предната линия на косата поне толкова важно, колкото размера на трансплантирания коса.


Трансплантация на косата се извършва от професионален екип дава много добри резултати.

Lifetime удължен косата влияе на много положително психологията като промените външния вид на хората.
способност на косата е разрешена, защото тя изисква научни арт визия и опит.
Разширяване по здравословен начин, хората доверителните са придобили естествена коса също се увеличава.


ПРОВЕРЕТЕ С ГОРИВО СЕ КОСАТА ТРАНСПЛАНТАЦИЯ ТЕХНИКА


трансплантация на коса, вежди трансплантация, миглите трансплантация, хирургични процедури при ценообразуването през октомври тип брада и т.н., може да се различават в зависимост от областта на приложение ще бъде направено. Най-важният фактор тук е видно като размера на прилагане. Ето защо, ние трябва да видим таксата снимка на определени хора или приложения, така че да можем да информира. Експерти, интервюирани лице в лице в нашите операции трябва да се пренасочи подробности или снимки, които имат, те са информирани подробно за двамата по обвиненията.
Author Avatar

About Author

1976 Estel doğumluyum. 1994 yılında orta öğretimimi Kadıköy Anadolu Lisesi’ nde,Tıp eğitimimi 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamladım. 2002 yılında Tıpta Uzmanlık(TUS) sınavını Türkiye derecesi ile kazanıp ,İstanbul Beyoğlu Göz Araştırma Hastanesi’ nde Prof.Dr.Ömer Faruk YILMAZ ve Prof.Dr.Ziya Kapran’ın asistanı olarak ihtisasımı tamamladım.2008 yılında uzman doktor oldum, aynı yıl Kızıltepe Devlet Hastanesinde mecburi hizmeti yaptım. çeşitli özel hastanelerde uzman doktor ve başhekim pozisyonlarında çalıştım.Halen okuloplasti,şaşılık, refraktif cerrahi , ön segment (katarakt-keratoplasti) alanlarında cerrahi önplanda çalışmaları sürdürüyorum. 1998 yılında Türkiyenin ilk ücretsiz sağlık hizmeti sunan vede ilk sağlık sitesi olan hastarehberi.com u kurdum . 2002 senesinde sağlık turizmi alanında Türkiyede ilk defa grup halinde excimer lazerle göz ameliyatları için avrupadan hastaların getirilmesini ülkemize kazandırdım . Dünyada ilk defa uygulanan acufocus yöntemiyle yakın görme ameliyatlarının ve göz içine implantla yerleştirilen göz tansiyonu implantlarını ülkemize kazandırdım ve dünyada ilk defa Amerikalılarla birlikte uygulanmasını sağladım. Yuzbinlerce sağlık sorusunu karşılıksız cevaplandırdım.İngilizce ve Almanca yabancı dillerim vardır.Evliyim.

Add Comments