Хирургия на носа Енциклопедия

Хирургия на носа Енциклопедия

Хирургия на носа Енциклопедия

Хирургия на носа turkey
козметична операция на носа Турция

 

Ако и вие обмисляте ринопластика.
Ринопластика (носа на работни места) се преформатира с операция на носа.Тази операция може да помогне на вашия размер носа може да се намали или увеличи, или на моста на носа върха форма променило, ноздрите стеснени или променя ъгъла между горната устна и носа, носът може да се коригира, като шипове на гърба си. По време на същата операция, шок в развитието или причинени от отклонения (назална конгестия) може да се коригира.
Най-добрите кандидати за ринопластика
ринопластика хирургия, физическа değişterek външния си вид може да увеличи увереността ви в себе си, но може да не получите, ако за да се получи перфектен външен вид или други могат да ви доведат да се държат по различен начин. очакванията си, преди да реши да се оперира много добре и си мислиш, че трябва да го споделя с Вашия лекар. Най-добрите кандидати за ринопластика не идват за корекции за перфектна гледка. Ако сте физически здрави, психически стабилен и реалистичен в своите очаквания, че може да сте добър кандидат. Ринопластиката извършва за естетически причини или да се коригира изкривяването на носа и отваряне блокажи може да се направи, за да коригира проблемите на затруднено дишане. Най-подходящата възраст за операция е на възраст и по-възрастни от 18 години.Социален и емоционален фитнес на младите хора и трябва да бъде сигурен, че те искат от тази операция.
Как да изглежда носа ми след операцията?
По принцип, ринопластика или козметичен носа повече хрущял в носа на целите на операцията и отстраняването на костите, подуване на корема и нередности при вземането на подходящо да лицевите размери на пациента, и обикновено по-малки от търсене на носа създаване. Тенденции в съвременната ринопластика, без да прави компромис с дишането през носа на сделката е да се получат по-балансиран поглед и изискана във всеки регион на носа. Също така ясно се прави ринопластика, занижени носа трябва да се стреми към по-естествен образ.
Колко дълго ще се използва операцията и какъв тип анестезия?
Часа Обикновено средно един и половина в зависимост от трудността на операцията ще бъдат изпълнявани. предоперативна седация на пациента (успокоителни) направени. Процедурата се извършва под обща анестезия. В деня на операцията в нощта инвестирани в болнични пациенти , или основен проблем, и се изсипват на следващия ден.
След операцията ли кожата ще бъде шест контузии и колко дълго да отидете?
Нос прилага върху мазилка шина в хирургията. На петия ден мазилката отстранен напълно обновена 10-ия ден. Клепачите и синините, които могат да се появят около 10-15 дни ще бъдат загубени. Носът на гърба може да бъде оток, който може да продължи в продължение на 15-20 дни или повече. 80-90% от набъбване отива първия месец. Подуване решава оставащите 6-12 месеца.
Разрезите в носа хирургия (хирургически разрези) Къде е тя направи?
Хирургически разрези остават в ноздрата и без да остави следа. Разрезите да стеснят ноздрите изпъкват няколко милиметра от долния край на ноздрите, и само забележим, ако внимателно погледнете.
Има ли правописа ми носа след операцията?
Обикновено, след 40-50 години отпуска носната кожата, продължителна и еластичността намалява. Young или млади възрастни възраст няма да спре на последиците от застаряване, извършени ринопластика. След операцията се очаква да продължи цял живот прави окончателния статут. Въпреки това, процесът в операцията, като се или за коригиране на излишната кожа и хрущял. Всички текстури ще все още губят времето с остаряването на тъканите е характерно носа на пациента и други тъкани. Затова извършва козметична операция на носа не се очаква да се промени в резултат на живота си на носа форма.
Всяка хирургична процедура носи известна степен на несигурност и риск
възможността за усложнения, когато се извършва от опитен пластичен хирург, ринопластика, е много малък. Въпреки това, инфекция, епистаксис, или риск от усложнения като реакция на анестезия е винаги там. Можете да се намали вероятността от тези рискове, като следвате съветите, дадени от Вашия лекар за преди и след операцията. Следоперативен кървене ще се разглежда като малки червени петна по кожата; но те ​​обикновено са малки и не са постоянни. Ринопластиката операцията се извършва през носа и в по-видими белези (белези) не се развива. Ако се използва "отворен техника", или ако трябва да се стесни широки ноздрите на носа с горната устна само на основата на носа, може да бъде много малки размери. След ринопластика хирургия може да се случи на много ниски цени (10%) малка деформация (като нежелан устойчиви подуване), за да се определи средното (втори) може да изисква хирургична намеса. Тези операции са време в сравнение с първоначалната дейност. Въпреки това, опитът и направени от некомпетентни лекари по отношение на знания, в резултат на неправилни операции големи деформации или много по-трудно да се коригира деформация.
Хирургична подготовка на
вашия лекар за вас как да се подготвят за операция, хранене и правила за пиене, рязане на най-малко 1 седмица преди, ако някой пуши, лицето измиване, като инструкции за това ще бъде намерен. Това ще ви помогне да се подчиняват предупреждения внимателно по-лесно да премине своя хирургия.
Анестезия Видове
Ринопластика, според избора на степента на намеса и хирург, извършва под местна или обща анестезия. Обикновено се извършва под местна упойка и светлина седация в носа и околните тъкани се вцепенява; Вие ще бъдете будни по време на операцията, но ще бъде нечувствителен към болка.Въпреки това, трябва да се чуе гласът на операцията на пациента, както и на лекар за по-добро концентрат по същество общата анестезия е предпочитан условия.
Хирургично
Ринопластиката обикновено отнема един час и половина, някои сложни процедури може да отнеме повече време, необходими. Нос кожата по време на операция за се отделя от хрущяла и костта и се довежда до желания формат. Форматирането зависи от техническите проблеми на пациента и изборът на хирурга. Обикновено един парчета излишната тъкан се отстраняват с много прецизно рязане. Премахнато тъкан понякога се използва за отстраняване на недостатъците, намиращи се в друга част на носа. Много пластични хирурзи правят хирургия kesilerini през ноздрите. Понякога, особено в сложни случаи "отворени" инициативи могат да бъдат избрани и операцията се извършва чрез малък разрез в Columella която разделя ноздрите. Когато операцията приключи, се прилага шина, за да запази носа на новия формат.
След операцията
ще се почувствате подуване на лицето в първите 24 часа след операцията, носа може да боли, и може да се наложи една тъпа главоболие. Тези нарушения могат да прекарат с правилното лекарство, предоставени от вашия лекар. Първият ден на леглото си, така че главата леко по-горе (с изключение ще банята), за да прекарат. Очите ти са все по-голям оток и синини около и ще видите началото на ulaştığını на върха след 2-3 дни.Прилагането на студен намаляване буфер на подуване и да ви накара да се почувствате по-добре за себе си. Така или иначе, ти изглежда по-добре, отколкото да бъде използван. Подуване и посиняване на най-много пасове на 2 седмици. (Това не може да се реализира за някои подуване може да се запази в продължение на няколко месеца от вас и вашия лекар). Кървенето може да се появи през първите няколко дни след операцията под формата на изтичане на светлина. Можете също така да станат анемични в продължение на няколко седмици. Вашият текстура ще трябва да се защити срещу удари носа си в продължение на седмица се възстановява. Вашият носа броня, изготвен в рамките на няколко дни и вие ще се чувствате по-комфортно.Отпуснете се, в зависимост от намаляването на оток мазилка шина сложи носа обратно до петия ден. Следователно петото ден мазилка шина се променя. Изготвен е по-малка шина. Вие не трябва да се използва, защото на самостоятелно разтваряне хирургически конци конци шевове. Мазилка, 10 дни напълно отстранени.
Normale връщане
Много ринопластика пациенти щеше да остане до една седмица по-късно. 10. мазилка отстранен на ден, и в около 10-14 дни, пациенти , училище или става в състояние да се върне обратно на работа. За напълно обратно към нормален живот може да отнеме няколко седмици. Вашият хирург ще ви даде подробна информация за възстановяването на нормалните дейности.Дейностите, които изискват екстремни натоварвания (бягане, плуване, огъване, сексуални връзки всяка дейност, която повишава кръвното налягане) трябва да се избягва в продължение на 2-3 седмици. Или от удари носа си продължило в продължение на 8 седмици и да се избегне слънчево изгаряне.Да бъдат внимателни при използването на измиване на лицето и косата или козметика. Можете да използвате контактни лещи не се чувстват чувстват по-добре. Ако питате, ако не може да се оплаче, ако имате някакви необичайни или дали това, което се колебайте да се свържете с лекар.
Вашият нов имидж
след операция в ранните дни, можете да забравите лицето си, ще бъде по-добре лесно докато лилаво и подути. В действителност, много пациенти се чувстват депресия й след пластична хирургия-това е съвсем нормално и разбираемо. Останалата част ще премине този етап. Ден след ден носа ви ще изглежда по-добре и ще подобри вашите емоции. 1-2 седмици, вече няма да се появяват, за да са имали повече хирургия. И все пак, възстановяването е бавно и стъпка по стъпка. Мала подуване може да се запази в продължение на година или по-дълго. В същото време, вашето семейство и вашите приятели могат да видят някои неочаквани реакции. Те може да се каже, че има голяма разлика в носа си. Или те могат да действат възмутен, като че ли се прекъсне семейна традиция. В такъв случай, вие искате първо да помисли защо ISPs хирургия. Ако сте достигнали целта ви е да направите операцията е била успешна.

 

Ринопластиката (нос хирургия)


2Корекция на носните кости и хрущяли деформации на горната устна, чрез промяна на ъгъла между носа, затруднено дишане е процес на формиране на хирургична корекция на носната трезор за цели, като например премахването на структурни дефекти. Естетична носа на инициатива носа външен изглед, проблемът може да се коригира с септопластика вътре.

Това е, което се извършва в хирургията

Ринопластиката обикновено се осъществява чрез разрези са направени през ноздрите. Затова няма да има белег на кожата на носа. В някои специални случаи т.нар отворения метод ринопластика прилага в този случай, Columella (парче кожа, която разделя двете ноздри) може да бъде слаб и следа върху. Всички излишната тъкан, която да доведе до деформация на носа се изрязва с прецизни инструменти. Ако се блъсне в този момент се регулира чрез добавяне на външна хрущялна тъкан или биоматериал. счупена кост се дава отново форма носа.

Кой е подходящ кандидат за тази операция


18 години по-късно с носа си деформация всеки го е подходящи кандидати за тази операция. Въпреки това, ако целта може да доведе до разочароващи резултати за постигане на съвършенство.Така че тя трябва да бъде реалистична цел е да унищожи злото далеч от нормалния вид на носа. Без значение как се прави, защото на загрубялата кожа на носа е също така хора, които не могат да получат най-добри резултати. Тази ситуация ще бъдат идентифицирани и вашият хирург ще ви даде поучително информация.

за хирургия


Средното време на операция е 1-2 часа. Придружен от местните анестезия с седация или обща анестезия се прилага. с изключения се прилага винаги амбулаторно (амбулаторно). След операцията, двете ноздри вазелин или furacinl буфери yerleştirilir.b буфер ще остане в носа 1-3 дни. Седейки в задната част на края на носа на операцията, за да се гарантира правилното зарастване на тъканта се нарязва и се прилага счупен мазилка (или пластмаса) шина. В първите 2-3 дни след шината отстранен и заменен с нов. Това се отнася до 5-7 дни. Шина прилага от носа предпочитанията на хирурга обратно до общо 5-14 дни са останали.

Какво обикновено се очаква дискомфорт поради операция

Временно подуване и посиняване около очите и носа, главоболие, кървене, се очаква да се оплакват от изтичане отнема 1-2 дни.Подуване започне да намалява в рамките на 3-4 дни и след 1 месец,и намалява с една забелязва отвън. Синини ще изчезнат около 10-ия ден. Болката се контролира с лекарството веднага след операцията.

Има рискове, свързани с операция и трябва да се знае предварително

Инфекция и предизвика малки постоянни червени петна видими малки разкъсвания на кръвоносните съдове. Като малки малформации, които могат да останат в носа, въпреки че една малка част от нежелания случай на необходимост от допълнителна операция трябва да се вземат под внимание по всяко време.

се върне към нормалното

Пациент работа или училище може да започне след 2 седмици. Тя трябва да отнеме 2-3 седмици, за дейности, които изискват по-тежки натоварвания. Трябва да се поддържа най-малко 8 седмици от дълъг нос травмата и слънчево изгаряне. Вие ще бъдете помолени да не го носят до 2 месеца, ако носите очила. Ако носите лещи след 2 седмици. Настояща подуване в носа след 1 месец, 90% се губи.Става незабележим око около 6 месеца на оставащия минимално подуване намалява от ден на ден. Носът е най-новата и няма да промени формата си в края на 1 година.

Източник: dr.müb е доволен

 

Хирургия на носа (ринопластика)


3Целта на тази хирургична процедура, известна като ринопластика за коригиране на носните деформации. представлява пречка за дишане в носната кост кривина (отклонение) може да се направи с хирургия.Предимно тя е известна като ринопластика на носа понякога, предназначени за намаляване на носа, за да уголемите

РАБОТА за които съм моята книга?

Тази операция, уши, нос и гърло специалист трябва да ми направят дали пластичен хирург? Nose хирургия, лицево естетична хирургия (лицева пластмаса) е операция на клона. Американското общество на лицето пластична и реконструктивна хирургия, член (American Academy на лицето пластична и реконструктивна хирургия) съставляват 60% от специалистите по УНГ. Отоларинголог е на главата и шията хирург. Основното образование е единственият отрасъл с назална хирургия УНГ специалист. Като страничен клон на лицевия пластична хирургия, УНГ специалист се разпространява бързо в целия свят. на Отоларинголог и лицева пластична хирургия ще се интересуват от решенията оптимално вашия въпрос. Въпреки това, най-правилното решение при избора на вашия лекар ще ви даде отново.

РАЗГОВОРИ преди операцията

Посочете всичките си проблеми с вашия лекар преди да си носа ще бъде полезна. Дишай, дали е хрема, за да се определи дали секреция от носа и главоболие след ще направи възможно за решаване на тези проблеми с тази операция. Nose оформи вашите проблеми и какво ревизии с Вашия лекар, за да обсъдят какво е непоправима.

След операцията, възможността за Вашите очаквания, ще бъдат посочени от Вашия лекар. След операцията, за да се отървете от безсилие и оцени най-добрият начин е възможно по време на този период. вие и вашият лекар трябва да действат заедно в тази операция ще облекчи Вашия лекар, както добре. Помощта ще се превърне в приятно занимание целия си период на работа ще ви донесе изправят различни очаквания в началото на пътя към Вашия лекар. Ние получаваме много големи дефекти могат да бъдат коригирани хирургически проста операция с много малки детайли понякога трудни, но могат да бъдат коригирани хирургически. В най-добрия, трябва да се помни като най-доброто от врагове.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ХИРУРГИЯ?

Целта на ринопластиката е да се направи най-подходящия носа на лицето си. Тази хирургична процедура Така че без съмнение ще бъде направена към съществуващата дебелината тъкан от кожата си, определя степента на успех на операцията трябваше носа заздравяване на рани деликатес и форма на съществуващата хрущяла и по-рано. Целта не е да се направи безразличен носа на лицето си. Ето защо, направи най-красивата носа няма да реши проблемите на мира. направи подходящия носа на лицето си, се счита за най-успешните. Някои части на носа се мащабират надолу на някои места тя се опитала да бъде толкова доминиращ носа и разширения. Ноздрите на прекомерен външен вид, жив, криещи се впечатлението, че покривът не и хирургическа загуба на костно вещество е е важно. С други думи

NOSE НЕ Е КРАСИВА,
BEAUTIFUL Носът е очевидната.!

И след операцията

Нос пластична хирургия най-често се извършва операция за естетически цели в света. Оперативно време не надвишава 1-1,5 часа. Въпреки това, в специални случаи, този срок може да бъде по-дълъг. Постоперативно посиняване и подуване се наблюдава при много по-малко, отколкото за хирургическа техника, използвана.буферът ще има един ден в носа или да не пречи на дишането ви ще се събуди с една малка гъба и специална мазилка, която обгражда външната част на носа. Постоперативна болка често се мине като се страхуваше. Този период ще мине доста удобно с прости болкоуспокояващи. Един ден по-късно евакуирани към носа, той ще се върне към нормалното дишане. Над главата си топла на място, че не се препоръчва да се почива на седи или малко над случая. След операция на носа всеки човек срещнете ще ви различни интерпретации правят. Това е различни удоволствия, както и в първия случай е загрижен с носа си, за да бъдат добре известни.преглед на около носа си може да направи дори експертите обмислят тези въпроси, но старата носа. Не следвайте носа си с вашия лекар за промени с течение на времето ще бъдат най-подходящия начин.

NOSE СЛЕД КОЗМЕТИЧНИ въпроси за решаване

 1. мазилка на носа ще бъде между 7-10 дни. се изисква намокряне.Мисля си, че тази ваксина в насипно състояние мазилка с изпотяване, което трябва да се включат в топло място.

 2. През първите 10 дни, от които се нуждаете много внимателно да си миете зъбите. По-специално, ще трябва да се грижи за предната си мие зъбите. Важно е да бъде лек за вашата четка.

 3. Избягвайте прекомерната физическа активност след операция.

 4. Неуспехът да престане превръзка баня до носа си и не се ангажират с буйна среда.

 5. Избягвайте излишни движения на лицето за една седмица и смях.

 6. Неуспехът да се носят с поло яка или тесни гърла дрехи в продължение на 20 дни след операцията.

 7. Не докосвайте лицето си и носа си здраво в продължение на 3 седмици.

 8. Да се ​​пази от прекомерна слънчева светлина в продължение на 6 седмици след операцията. Прекомерната топлина ще доведе до носа си, за да набъбне.

 9. След назална хирургия може да бъде долния клепач и подуване на лицето. Според древните хирургични техники е много по-малко често в тази ситуация. Това подуване ще премине в рамките на 1-2 седмици.

 10. Не приемайте никакви лекарства, различни от лекарства Вашият лекар е предписал.

 11. 5 дни след операцията за монтиране на контактни лещи.

 12. лека рамка да се използва във всички видове очила, използвани в по-късен период от 16 седмици.

 13. Clean течен сапун или специален лосион за кожата на носа, след като откри носа си. След вашата група може да компенсира.

 14. Нашата комуникация ще могат да кандидатстват за по-нататъшна информация. Източник: Турска фондация УНГ


Ринопластиката

4

За да се намали или увеличи размера на носа, променям на върха, за да се отстранят неравностите, прилага козметична хирургия на носа за коригиране на ъгъла между носа и горната устна. местна или обща анестезия съгласно характеристика на смущения са предпочитани. Разрезът се прави чрез крило носа, тук нарязани кости и хрущяли се почиства и носа преоформяне. Cut не изостават.

Хирургия обикновено е - продължава два часа. По време на операцията, на развитието или шок, причинен от запушване на носа (отклонение) ще има мазилка върху гърба й броня на носа си с ноздрите след düzeltilebilir.ameliyat.Това лесно може да издържи слаба болка с лекарства. Кръвонасядане и оток на главата ти, за да се намали леко леглото си по-горе и ще бъдете помолени да прилага студен компрес на очите си. Два дни по-късно, подложки за носа, мазилката ще бъдат взети в първата седмица на операцията. Синини и отоци около очите започват да избледняват в рамките на няколко дни след операцията, а често и до голяма степен изчезна след първата седмица.

Целта не е сигурно, в който, без преувеличение, естествено, носа yaratmaktır.y нов нос, който подхожда на лицето си не е гаранция за нов живот и освежава вашето самочувствие да бъдат коригирани, но мнението ви.

 

 


opr.dr.mustaf Мете

Роден съм през 1976 г. в Естели. Кадъкьой Анадолската гимназия през 1994 г. средното ми образование "в моя медицинско училище през 2002 г., Улудаг университет по медицина" е приет с. През 2002 г., на медицински специалности (ТУ) изпит, за да печелят с Турция степен, Истанбул Бейоглу Eye Research Hospital "във Prof.Dr.Ömer Фарук Йълмаз и Prof.Dr.Ziya Kapraun моята специализация като assistant've лекар, който специализира в tamamladım.2008 същата година Kiziltepe аз правя задължителна служба в държавни болници. различни частни болници и специализирани позиции çalıştım.hal главният oculoplasty, страбизъм, рефрактивна хирургия, преден сегмент (катаракта-кератопластика) операцията, аз продължавам да работя в областта на преден план. Предлагането на Турция първото безплатно здравеопазване през 1998 г., а първият здравен сайт основах hastarehberi.co ф.
В областта на здравния туризъм през 2002 г. като група за първи път в Турция за ексимерен лазер операция на очите съм направил за страната ни, за да донесе пациенти от Европа. Acufocus работи с близко виждане на метода се прилага за първи път в света и поставен имплант вътреочното налягане в окото, и аз го донесе на страната ни, за да се гарантира изпълнението на импланта с американците за първи път в света.

Стотици хиляди неплатени здравни въпроси и немски My cevaplandırdım.ingiliz I vardır.evliy чужд език.

Author Avatar

About Author

1976 Estel doğumluyum. 1994 yılında orta öğretimimi Kadıköy Anadolu Lisesi’ nde,Tıp eğitimimi 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamladım. 2002 yılında Tıpta Uzmanlık(TUS) sınavını Türkiye derecesi ile kazanıp ,İstanbul Beyoğlu Göz Araştırma Hastanesi’ nde Prof.Dr.Ömer Faruk YILMAZ ve Prof.Dr.Ziya Kapran’ın asistanı olarak ihtisasımı tamamladım.2008 yılında uzman doktor oldum, aynı yıl Kızıltepe Devlet Hastanesinde mecburi hizmeti yaptım. çeşitli özel hastanelerde uzman doktor ve başhekim pozisyonlarında çalıştım.Halen okuloplasti,şaşılık, refraktif cerrahi , ön segment (katarakt-keratoplasti) alanlarında cerrahi önplanda çalışmaları sürdürüyorum. 1998 yılında Türkiyenin ilk ücretsiz sağlık hizmeti sunan vede ilk sağlık sitesi olan hastarehberi.com u kurdum . 2002 senesinde sağlık turizmi alanında Türkiyede ilk defa grup halinde excimer lazerle göz ameliyatları için avrupadan hastaların getirilmesini ülkemize kazandırdım . Dünyada ilk defa uygulanan acufocus yöntemiyle yakın görme ameliyatlarının ve göz içine implantla yerleştirilen göz tansiyonu implantlarını ülkemize kazandırdım ve dünyada ilk defa Amerikalılarla birlikte uygulanmasını sağladım. Yuzbinlerce sağlık sorusunu karşılıksız cevaplandırdım.İngilizce ve Almanca yabancı dillerim vardır.Evliyim.

Yorum Ekle