SUPRACOR Cure (Лазерно лечение на свързано с възрастта Vision Дефекти Close)

SUPRACOR Cure (Лазерно лечение на свързано с възрастта Vision Дефекти Close)

SUPRACOR Cure (Лазерно лечение на свързано с възрастта Vision Дефекти Close)лечение на близко виждане с лазерSUPRACOR е прост процес, който може да осигури на корекцията за близко виждане. По време на този процес на външната повърхност на ексимерен лазер окото на внимателно прилагане на роговицата е променена ...SUPRACOR е прост процес, който може да осигури на корекцията за близко виждане. По време на този процес на външната повърхност на ексимерен лазер око внимателно прилагане преструктурирането на роговицата.SUPRACOR в пресбиопия хирургия е по-безопасно, отколкото други рефракционни хирургични процедури.Също така, той е и подходяща терапия за пациенти, които преди това са Lasik.

Затвори мнение SUPRACOR цел на лечението; вестници, менюто в ресторанта, компютър, книги, писма или телефона си, за да подобри близко виждане без очила, за да прочетете статията, която се сблъскват ежедневно. SUPRACOR от откъсване от мнението, че е по-безопасен метод, който коригира близко виждане и в двете далеч.

SUPRACOR е само Teknolas ексимерен лазер на роговицата 217 нова техника може да се прилага към P. С пресбиопия алгоритъм се извършва в двете очи. Далекогледство, emmetropic и късогледи очи, както и в случаи на пост-LASIK (лазерна терапия е виждал преди това при пациенти) могат да се прилагат.

И двете далечно и близко корекция на зрението в една сесия. Заявявайки, че няма начин да се отнасяме по-рано постижимо Досега и близо два пъти повече от броя на пациенти с нарушена близо двете дистанционно може да се коригира с SUPRACOR в същата сесия.Далече от най-близката двойка далекогледство, който е направен от 1.5 години на лечение на пациента е 6 месеца далеч, но без да се нарушава близките пациенти с миопия над 40 години, близо и далеч в същото време могат да бъдат лекувани успешно.

Има някои критерии за допустимост на Supraceding тези критерии след това могат да се определят чрез методите за проверка и оценяване, прилагани към всички подходящо лечение и LASIK око се могат да се прилагат SUPRACOR. Ограниченията като сухота на окото в LASIK кандидат отново, катаракта, тънка роговица, глаукома, заболявания на очите като кератоконус.

Катаракта Femto (bladeless лазерна операция на катаракта)

Въведена от началото на 2012 г. Femto операция на катаракта, особено катаракта е трудно и рисковано да се създаде огромно предимство. Това се прави, вместо хирургия, лазерна нож разрези в окото и лещата на предния вход мембрана се реже с лазер (capsulorhexis) премахва възможността за промяна вътреочна леща.

Катаракта формира леща, лазерът е разделен на малки парченца, толкова операция фако се превръща в по-кратък и по-безопасно. Което почти изчезна използването на ултразвук в този процес се очертава, че предоставят по-бързо възстановяване и по-добро качество на зрението. Далеч от хората след операцията и в двата фемтосекундни лазерни катаракта операции се извършват с очилата и да видим какво е в близост, както добре.Съществуващите астигматизъм брой хора за това да се случи, трябва да се изчисти до една и съща операция. Това фемтосекунда лазер е предвидено ефективно по време на операция на катаракта. По този начин максимална полза от мултифокална леща в sağlanabiliniy издаването на око.

Катаракта операция се извършва успешно се използва метода на фако. Въпреки това; в трудни катаракта при пациенти, приемащи само едното око, на външния вид на очната леща е пациентите хлабав-рискови, като критичен инцидент слаб роговицата операция на катаракта, рискът от осигуряване на високо като Femto голямо предимство при пациенти с катаракта. Също мултифокални лещи (близо и далеч) за пациенти с дори малки промени в обектива на време, засягащи визуалното качество, тя елиминира риска от подхлъзване в операция на катаракта на Femto обектив, така че визуалното качество не се влошава.

Femto лазерно лечение, които ние използваме, за да се осигури непрекъснат ултразвуков образ е взето резултатите са по-добри от други Femto лазери.

opr.dr.mustaf Мете

Роден съм през 1976 г. в Естели. Кадъкьой Анадолската гимназия през 1994 г. средното ми образование "в моя медицинско училище през 2002 г., Улудаг университет по медицина" е приет с. През 2002 г., на медицински специалности (ТУ) изпит, за да печелят с Турция степен, Истанбул Бейоглу Eye Research Hospital "във Prof.Dr.Ömer Фарук Йълмаз и Prof.Dr.Ziya Kapraun моята специализация като assistant've лекар, който специализира в tamamladım.2008 същата година Kiziltepe аз правя задължителна служба в държавни болници. различни частни болници и специализирани позиции çalıştım.hal главният oculoplasty, страбизъм, рефрактивна хирургия, преден сегмент (катаракта-кератопластика) операцията, аз продължавам да работя в областта на преден план. Предлагането на Турция първото безплатно здравеопазване през 1998 г., а първият здравен сайт основах hastarehberi.co ф.
В областта на здравния туризъм през 2002 г. като група за първи път в Турция за ексимерен лазер операция на очите съм направил за страната ни, за да донесе пациенти от Европа. Acufocus работи с близко виждане на метода се прилага за първи път в света и поставен имплант вътреочното налягане в окото, и аз го донесе на страната ни, за да се гарантира изпълнението на импланта с американците за първи път в света.

Стотици хиляди неплатени здравни въпроси и немски My cevaplandırdım.ingiliz I vardır.evliy чужд език.

Author Avatar

About Author

1976 Estel doğumluyum. 1994 yılında orta öğretimimi Kadıköy Anadolu Lisesi’ nde,Tıp eğitimimi 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ nde tamamladım. 2002 yılında Tıpta Uzmanlık(TUS) sınavını Türkiye derecesi ile kazanıp ,İstanbul Beyoğlu Göz Araştırma Hastanesi’ nde Prof.Dr.Ömer Faruk YILMAZ ve Prof.Dr.Ziya Kapran’ın asistanı olarak ihtisasımı tamamladım.2008 yılında uzman doktor oldum, aynı yıl Kızıltepe Devlet Hastanesinde mecburi hizmeti yaptım. çeşitli özel hastanelerde uzman doktor ve başhekim pozisyonlarında çalıştım.Halen okuloplasti,şaşılık, refraktif cerrahi , ön segment (katarakt-keratoplasti) alanlarında cerrahi önplanda çalışmaları sürdürüyorum. 1998 yılında Türkiyenin ilk ücretsiz sağlık hizmeti sunan vede ilk sağlık sitesi olan hastarehberi.com u kurdum . 2002 senesinde sağlık turizmi alanında Türkiyede ilk defa grup halinde excimer lazerle göz ameliyatları için avrupadan hastaların getirilmesini ülkemize kazandırdım . Dünyada ilk defa uygulanan acufocus yöntemiyle yakın görme ameliyatlarının ve göz içine implantla yerleştirilen göz tansiyonu implantlarını ülkemize kazandırdım ve dünyada ilk defa Amerikalılarla birlikte uygulanmasını sağladım. Yuzbinlerce sağlık sorusunu karşılıksız cevaplandırdım.İngilizce ve Almanca yabancı dillerim vardır.Evliyim.

Yorum Ekle